za čas, ko niste na kolesu

Izberi kategorijo

Slivnica

Miha, 10. januarja 2011

Evo, tokrat smo imeli eno bolj relaksacijsko. Peljali smo se na Slivnico. Štart je bil iz Grahovega in potem po makadamski cesti vse do vrha. Spust je dokaj kratek (3km) na določenih delih strm, ampak nič zahtevnega. Ves čas se spuščamo po lepi gozdni poti. Ideja je bila, da gremo na vrh 2 krat in tako nagonimo malo več višincev. Realizacijo ideje smo zaradi mraza opustili. Podatki iz vremenske postaje na Cerknici so kazali -10 in 92% vlažnost (preverjeno po turi). Kar mi ni šlo v glavo je to, da me je zeblo samo v levo nogo oz. prste na levi nogi, ki so po turi potrebovali malo ogrevanja z rokami. Še nekaj slikovnih utrinkov iz poti, ki so zaradi slikanja med vožnjo morda malo zamegljeni.

 

Kot za vse do sedaj objavljene ture je tudi v tej objavi povezava do podatkov iz Garmina, da lahko sami ocenite težavnost in si pot naložite na svojo napravo.

1 komentar

  1. […] objavo, sem po dolgih letih ponovno peljal na Slivnico. Spomini, ki me vežejo nanjo so hladni, takrat je bilo na vrhu deset pod lediščem. Danes je bilo vreme precej bolj prijazno, poletna oblačila […]

Komentiraj