za čas, ko niste na kolesu

Izberi kategorijo

Izteka se 2010

Matej, 24. decembra 2010

Leto 2010 se počasi izteka, zato si bo potrebno zadati nove izzive, načrte in cilje za prihajajoče leto.

Verjameva, da ob koncu leta tudi vi naredite pregled doseženega in si zastavite cilje za naprej. To sva naredila tudi midva.

Če sodiva zgolj po obisku spletne strani, lahko zaključiva, da sva dosegla osnovni cilj, postaviti spletno mesto, ki bo dovolj zanimivo, da se boste vračali in prebirali objavljeno. Pogrešava vaše komentarje. Vaši komentarji so nama v veliko pomoč pri kreiranju nove vsebine in usmerjanju bikebooka na pravo pot, zato hvala vsem, ki ste kakorkoli pripomogli.

V prihodnje obljubljava predvsem več video vsebin, vsebinsko bolj bogate prispevke, več testov in v kolikor bo volja več prispevkov iz voženj (beri bikeparkov). V tem letu sva se nekako spoznavala z video objavami, ki so veliko bolj zanimive in gledane, kot ostale objave. Delavnico sva opremila z ustreznimi lučmi, naredila več „stojal“ za snemanje, se naučila nekaj pravil snemanja in še bi lahko naštevala. Želiva si, da bi vsak naslednji video prekosil prejšnjega, tako tehnično, izvedbeno, kot vsebinsko.

Da pa ne bova samo obljubljala, sledi v prihodnjih dneh prvi video iz serije zimskega vzdrževanja kolesa. Prvi video je že posnet in zmontiran, tema pa je vzdrževanje, čiščenje in mazanje raglje oz. zadnjega pesta. Temu bodo sledili še filmčki rednega servisa ostalih komponent, zato naju spremljajte na bikebook.si ali se prijavite na Youtube kanal.

Upava, da je bikebook dosegel vaša pričakovanja ter da se z veseljem vračate in prebirate sveže vsebine.

Izziv za vas v letu 2011.
Bikebook je namenjen vam, zato vas vabiva, da komentirate, napišete kaj je dobro in kaj ne, kaj manjka, kaj pogrešate ali pa naju samo pozdravite. Več nas bo, bolj koristne in zanimive bodo vsebine.

Vesel Božič in uspešno 2011.

Komentiraj