za čas, ko niste na kolesu

Izberi kategorijo

Vstop v leto 2012

Matej, 30. decembra 2011

Na bikebook.si smo zaključili še eno uspešno leto. Obiski še zmeraj rastejo, število komentarjev se povečuje, razvijajo se debate, vsi skupaj se učimo. Uspela nam je integracija video vsebin v spletno mesto in s tem tesna povezava med stranjo z zapisi in portalom Youtube. V zadnjem letu se je lepo povečalo tudi število naročnikov na Youtube kanal bikebook-a. Ta številka je trenutno 250+ in stalno raste.

V prihodnjem letu bova nadaljevala z vsebinami, ki se izkažejo za želene in zanimive. Upava, da bova lahko povečala število video vsebin, ki so veliko bolj zanimive kot suhoparni zapis, a je hkrati veliko več dela s pripravo in objavo te vsebine. V kratkem načrtujeva test nahrbtnika ter kratek seznam opreme in priprave na zimsko kolesarsko turo. Še prej pa bo video objava menjave ležajev na sistemu vpetja zadnjega nihajke-vzmetenja.

Zadala sva si še en izziv, in sicer: video vsebine bova poskusila opremiti s komentarji, zvokom, ki ga bova posnela. Najverjetneje bo ta avdio zapis v angleškem jeziku, zaradi širše publike Youtuba. Mogoče bosta celo dva avdio zapisa, slovenski in angleški. Bomo videli, kako bo uspelo. Priprava dobrega avdio zapisa zahteva določeno opremo, znanje in še kaj, da doda vrednost video zapisu. V nasprotnem primeru je vse skupaj nesmiselno.

Zaključim lahko takole… idej še je veliko, volje in zagona tudi. Če imate kakšne predloge, želje ali prispevke nama jih sporočite, v vsakem primeru pa vse najboljše v novem letu in veliko prijetnih kilometrov v novi sezoni.

Komentiraj