za čas, ko niste na kolesu

Izberi kategorijo

Skupaj nas je že 1100

Matej, 20. septembra 2012

Pravkar se je prijavil že 1100-ti naročnik na Youtube kanal Bikebooka. Veseli naju, da skupaj s spletnim mestom bikebook.si, uspehe žanje tudi video vsebina na Youtubu. Statistika 1100 naročnikov in skupaj več kot 600.000 ogledov pravi, da je vsebina zanimiva in aktualna.

Vsak, ki je že poskusil posneti in objaviti kakšen video bo znal povedati, da je za kvaliteten posnetek potrebno veliko časa, truda, opreme in znanja. Menim, da je napredek v kvaliteti objavljenih posnetkov očiten tudi pri nama. Video vsebine postajajo bolj dodelane, tematsko zanimivejše in opremljene z govorom.

Hvala vsem, ki ste prijavljeni in redno spremljate nove objave hkrati pa obljubljava, da se bova trudila tudi v prihodnje.

5 komentarjev

 1. Lynx pravi:

  Cestitke poba!

  Kvalitetno delo, se vidi trud on veselje do zivljenja na biciklu.

 2. damjan pravi:

  Bravo Miha&Co.

 3. gabriel rivera santillan pravi:

  hola vivo en mexico y navegando me tope con tu sitio, me parece super bien me ha ayudado en la mecanica de mi bike, mil gracias por tu sitio. no hablo ni leo esloveno pero gracias al google crome que puede traducir la pagina al español puedo leer en español, y los videos los sigo paso a paso aunque no entiendo tu idioma con lo pausado he podido hacer bien la mecanica.
  saludos y felicitaciones por tu gusto a las bike´s

 4. […] Presegli smo še en mejnik. Dosegli smo zavidljivo številko, prvi milijon ogledov video vsebin na Youtubu. Redno nas spremlja že 2630 naročnikov, ki sodelujejo v razpravah, ocenjujejo ter dajejo smisel delu, ki ga opravljava. Nazadnje sem konec septembra zapisal Skupaj nas je že 1100. […]

Komentiraj